Aplicații web - design web


Ajutăm clienții să-și dezvolte prezența pe Internet și să-și extindă serviciile și afacerea folosind tehnologii bazate pe Internet. Planificăm arhitectra serviciilor împreună cu clientul, facem design web de calitate, dezvoltare de soluții internet și intranet, promovare și marketing online, mentenanță website-uri.

 • Software development

  Avem experiența necesară pentru a oferi soluții software începând cu analiza, scrierea de cod, testarea și implementarea lui, terminând cu documentația și mentenanța sistemului.

 • Aplicații web axate pe baze de date

  Construim aplicații software pentru infochioșcuri și puncte de informare, cu interfețe specifice pentru înregistrarea de date, regăsirea și prezentarea de informații pe telefon mobil, tabletă, desktop.

 • Site-uri de prezentare și e-commerce

  Doriţi un magazin virtual sau o carte de vizită online pentru dumneavoastră sau pentru afacerea dumneavoastră? Prezentăm vizitatorilor online şi potenţialilor clienţi, diverse detalii despre dumneavoastră, produsele, serviciile, portofoliu de clienţi pe care îl aveţi, modalităţile prin care puteţi fi contactat şi multe altele.

 • Tenhologii front-end

  HTML, CSS, Bootstrap, Javascript, AJAX, jQuery, Angularjs

 • Tenhologii back-end

  PHP, CodeIgniter, MySQL, MS SQL

 • CMS

  Wordpress

Putem dezvolta o serie de soluții personalizate pentru afacerea dumneavoastră, ca de exemplu soluții care vă fac procesele zilnice mai eficiente și vă economisesc bani prin reducerea cheltuielilor operaționale, un management mai bun al clienților, etc.


SOCIAL & BUSINESS DEVELOPMENT este membru în programul Microsoft BizSpark.