Arhitectură și design


Oferim o gamă completă de servicii de arhitectură: proiectare de arhitectură, design și amenajare, modelare și vizualizare 3D interior și exterior, peisagistică, consultanță tehnică.

 • Proiectare de arhitectură

  Nevoia de locuire reprezintă una dintre primele necesități ale omenirii. Noi înțelegem această nevoie, de aceea vă punem la dispoziție capacitatea și cunoștințele noastre în domeniul arhitecturii, atât ca program de locuire cât și de servicii.

 • Design și amenajare de interior

  Acest serviciu se face prin parcurgerea mai multor etape, prin identificarea clară a cerințelor și dorințelor beneficiarului și realizarea proiectului la standardele dorite de acesta.

 • Modelare și randare 3D

  Pentru o mai bună percepere a spațiului dorit, pe baza planurilor de arhitectură și a elevațiilor, se face desenarea și modelarea propriuzisă a ansamblului, rezultând vizualizări tridimensionale de interior și exterior de acuratețe.

 • Amenajări peisagere

  Soluții creative, consultanță și proiectare în realizarea lucrărilor de amenajări grădini, terase, complexe rezidențiale, atât la nivelul siturilor mari, multifuncționale, cât și pentru spații mici, intime.

 • Consultanță tehnică

  Ca etapă finală a dezvoltării unui proiect vă oferim servicii de consultanță în alegerea și punerea în manoperă a materialelor, management de proiect, supervizare de lucrări.

Echipa noastră oferă servicii de arhitectură și design de calitate, cu o estetică deosebită. Puneți-ne la încercare!