Despre noi


Firma a fost înființată prin proiectul ”Definește-ți viitorul!” – ID 148268, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013,
Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.1 „Dezvoltarea economiei sociale”.

 • Grafică

  Identitate vizuală, design de produs, printing, grafică promoțională, manual de identitate vizuală al companiei, în toate acestea echipa noastră se remarcă prin calitate, estetică deosebită, modernă și atractivă.

 • Arhitectură și design

  Proiectare de arhitectură, design și amenajare de interior, modelare și randare 3D, amenajări peisagere, consultanță tehnică, sunt activități în care veți avea de câștigat apelând la noi.

 • Aplicații web - design web

  Ajutăm clienții să-și dezvolte prezența pe Internet și să-și extindă serviciile și afacerea folosind tehnologii bazate pe Internet. Planificăm arhitectura serviciilor împreună cu clientul, facem design web de calitate, dezvoltare de soluții internet și intranet, promovare și mentenanță website-uri.

 • Consultanță

  Oportunități de finanțare nerambursabilă pentru afaceri, recomandări și propuneri de soluții privind eligibilitatea solicitantului și a investiției, întocmirea de memorii tehnice, studii de fezabilitate, planuri de afaceri, întocmirea de cereri de finanțare pentru fonduri nerambursabile, întocmirea dosarelor de achiziții de lucrări/bunuri/servicii, întocmirea dosarelor cererilor de plată, asistența de management pe parcursul implementării proiectului, în toate aceste și multe altele, echipa noastră vă ajută să identificați cele mai potrivite soluții astfel încât să beneficiați de o poziționare cât mai favorabilă față de concurență.

 • PR & Events

  Concepem și implementăm programe de comunicare, organizăm evenimente, scriem povești media de succes, ne remarcăm prin rezultate, creativitate și profesionalism.

Profesioniștii noștri au experiență și expertiză într-o varietate de discipline de comunicare și pot contribui la construirea sau consolidarea reputației corporative sau de brand a clienților.