Grafică


Calitatea lucrărilor noastre, atat creație cât și DTP (desktop publishing), face din Social & Business Development SRL un partener de încredere pentru clienții noștri.

 • Identitate vizuală

  Reprezintă unul dintre elementele esențiale care poate influența succesul afacerii tale și se realizează prin toate aspectele sale: nume, semnătură vizuală, documente personalizate.

 • Design de produs

  Indiferent că este vorba despre etichete, coperți, ambalaje, manuale de utilizare produse, toate acestea trebuie să treacă, până la produsul finit, prin procesul de concepere.

 • Printing

  Ca orice produs ce are nevoie de o finalitate palpabilă vă oferim gama completă de servicii în domeniul printului și a legătoriei.

 • Grafică promoțională

  Materialele promoționale sunt un element important al companiei tale, cu ajutorul cărora consolidezi imaginea brandului în memoria consumatorului și se materializează prin: cataloage de produse, flyere, broșuri, calendare, pixuri personalizate, etc.

 • Manual de identitate vizuală al companiei

  Rolul unui manual de identitate este acela de a preîntâmpina utilizările eronate ale elementelor de identificare vizuală ale unui brand, prin câteva direcții clare și amănunțite în ceea ce privește dimensiunea, proporțiile și componentele grafice, cromatica.

Echipa noastră oferă servicii de design grafic de o înaltă calitate și cu o estetică deosebită, modernă și atractivă.